Ansatte

Våre ansatte har høy kompetanse innen kiropraktikk. For å bli kiropraktor i Norge må man gjennom en 5-årig universitetsutdannelse ved et universitet som er akkreditert av European Council on Chiropractic Education (ECCE).

Karen Granlund

Karen Granlund er fra Australia og har vokst opp nær Melbourne i Victoria. Hun fullførte sine studier i kiropraktikk ved New Zealand College of Chiropractic i 2007 og jobbet i flere tverrfaglige klinikker i Melbourne de neste 5 årene. I slutten av 2012 flyttet hun til Norge med mannen Per-Øyvind og datteren Grace som da bare var 5 mnd gammel. Hun har en spesiell interesse og høy kompetanse innen behandling av nyfødte/barn og gravide. Hun fullførte sin Diplomate in Clinical Chiropractic Pediatrics (DICCP) i 2012 og er en av de få kiropraktorer i Norge med denne 3-åringe etterutdanningen i pediatrisk kiropraktikk. Denne graden er internasjonalt anerkjent og organisert av International Chiropractic Association (ICA). Karen har tidligere blitt publisert i Journal of Clinical Chiropractic Pediatrics (JCCP) og har forelest internasjonalt om kiropraktisk pediatri.

Per-Øyvind Granlund

Per-Øyvind Granlund er født og oppvokst i Fredrikstad og forlot Plankebyen for å studerte kiropraktikk ved Macquarie University i Sydney. Han fullførte den 5 årige utdannelsen i 2006 og dro hjem til Norge mens Karen gjorde ferdig sitt siste år i New Zealand. Etter fullført turnus i Norge i 2007, flyttet han tilbake til Australia og jobbet i en travel, tverrfaglig, familie orientert klinikk frem til slutten av 2012. I tillegg til en bred erfaring med gravide, barn og ungdom, har Per-Øyvind også drevet idrett på nasjonalt nivå og har dermed god forståelse for trening, forebygging og behandling av idretts-skader. Han vet hva som skal til for å holde kroppen i god form og prestasjons-nivået høyt. Den siste tiden har han tatt etterutdanning innen nevrologi, og har ekstra interesse og kompetanse innen utredning av hodepine og svimmelhet. Per-Øyvind holder gjerne foredrag om helse, idrett/kiropraktikk og prestasjon.

Rikke Kristiansen

Rikke er utdannet kiropraktor ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. Hun graduerte sommeren 2021 og skal avtjene sin turnustjeneste på Life Kiropraktikk. Ønsket hennes om å bli kiropraktor har vært til stede helt siden barndommen, noe som har vært med på å forme valgene gjennom årenes løp, både når det gjaldt skolegang, fritidsaktiviteter og deltidsjobber. Etter å ha fullført realfagslinjen på VGS, gjennomførte Rikke et årsstudium i Medisin grunnfag ved Bjørknes høyskole før hun begynte på masterstudiet innen kiropraktikk. I studietiden var hun ansatt i boveiledningstjenesten og har erfaring i å jobbe med mennesker med ulike typer funksjonsnedsettelser. Rikke har også vært en aktiv danser med deltagelse i flere store mesterskap, blant annet NM, EM og VM. I tillegg har hun flere års erfaring som danseinstruktør med trenerutdannelse i regi av Olympiatoppen og Norges danseforbund (NDF), samt som gruppetimeinstruktør på treningssenter i Fredrikstad. Dette har bidratt til at interessefeltet innenfor behandling av ekstremiteter og sportsrelaterte skader er ekstra stort, både med tanke på forebygging og rehabilitering.