Kroppsdel

Kiropraktorer er kjent for sin kompetanse på ulike plager i kroppsdeler som rygg og nakke. I tillegg har vi god utdanning og erfaring innen behandling av plager både i skuldre og armer, og bein. Kiropraktorer er primærkontakt for muskel- og skjelettplager i hele bevegelsesapparatet.

Våre behandlinger

Myofascielle smerter

Myofascielle smerter

Teoriene bak myofascielle smerter har utviklet seg gjennom de neste hundre årene og på 1900 tallet begynte man å sette sprøyter i friske mennesker.

Les mer
Kjevesmerter

Kjevesmerter

Omtrent 15% av voksne og 7% av ungdom har kjevesmerter og dette kan presentere som smerter i ansiktet, rundt øret og kan begrense bevegelsesutslaget i kjeven.

Les mer
kjevelås

Kjevelås

Kjevelås er en smertefull og ofte litt skremmende tilstand der man plutselig får smerter og en meget begrenset bevegelse av kjeven.

Les mer
Kjeveartrose

Kjeveartrose

Kjeveartrose er en degenerativ prosess som skaper strukturelle endringer både i brusk, beinflater og leddbånd i kjeveleddet (1). Den skaper gradvis tap av leddbrusk, endring av beinet under brusken, inflammasjon av leddkapsel og kronisk smerte (2

Les mer
nakkesmerter

Nakkesmerter

Nakkesmerter er noe de fleste kan kjenne igjen. Over 30% har nakkesmerter hvert år, og dette bidrar i stor grad til personlig og samfunnsmessig byrde.

Les mer
nakkeartrose

Nakkeartrose

Pasienter med nakkeartrose presenterer ofte til oss med stivhet i nakken. Blindsona er vanskelig å ha kontroll på, og det er ofte tilhørende symptomer som nakkesmerte, hodepine og skuldersmerter.

Les mer
Svimmelhet

Svimmelhet

Svimmelhet er et symptom mange kjenner igjen. Omtrent 5% av alle som presenterer til akuttmottaket er der på grunn av svimmelhet (1, 2)

Les mer
Spenningshodepine

Spenningshodepine

Fra 30-80% av befolkningen opplever spenningshodepine i løpet av livet (1). I en Norsk studie fant man at hvert år har over 40% av befolkningen hodepine. Nesten 8% har både spenningshodepine og migrene (2).

Les mer