Sport og trening

Angelo-windmill680

Om man driver idrett på høyt nivå eller om man bare legger inn litt innsats hver helg på helsestudio, så er det viktig at ledd, muskler og nervesystem fungerer bra. Lite beveglighet, ubalanser i muskel-styrke og gamle skader kan gjøre det lettere å få nye skader.

Konkurranse-utøvere

For utøvere som satser aktivt er det utrolig viktig å ha god funskjon av hele muskel og skjelett-systemet. Balansert muskelstyrke, god fleksibilitet og korrekt tilbakemelding fra leddene i kroppen kan bidra til bedre resultater og høyere prestasjonsnivå. I tillegg til dette er det også utrolig viktig å være proaktiv i skadeforebyggelse og selvfølgelig komme seg fortest mulig tilbake på idrettsarenaen dersom skade forekommer.

Man vinner ingen gull-medalje når man sitter skadet på sidelinjen!

Mosjonister

Blandt mosjonister kan kiropraktikk også ha en viktig rolle både dersom man pådrar seg en skade eller som et forebyggende tiltak. Dersom den fysiske formen er lav eller man har tidligere skader, er det ofte viktig å tilpasse treningsprogram og øvelser slik at man holder seg innenfor kroppens tåle-evne.

På Life Kiropraktikk undersøker vi hva skaden er, hvordan aktivitet kan tilpasses og selvfølgelig hvordan vi fortest mulig kan få deg tilbake til 100% aktivitet! Vi tilpasser behandlingen hver enkelt pasient og slik at vi kan få raskest mulig resultat samtidig som aktivitet til en hvis grad kan opprettholdes. Som kiropraktorer kan vi også henvise til billed-diagnostikk, spesialister og fysioterapi dersom dette skulle bli nødvendig

Vi vet at en helhetlig tilnærming er viktig og tar i bruk flere teknikker for å nå dine mål. Kiropraktisk ledd-behandling, triggerpunkt terapi, tøying og styrkeøvelser kan være en del av behandlingen. I tillegg bruker vi forskjellige tape-teknikker som har vist seg å være hensiktsmessige i sports-sammenheng.

Per-Øyvind Granlund har selv drevet idrett og trening hele livet og har konkurrert på nasjonalt nivå i kampsport. Han forstår viktigheten av å komme seg tilbake til normal aktivitet og bevegelse så fort som mulig.

Dersom du har spørsmål eller vil bestille en time, vennligst ta kontakt på 69 87 80 80 eller på post@lifekiropraktikk.no