Bedriftsavtaler

hunched-worker-m For mange bedrifter er sykemeldinger både kostelige og ubeleilige. Når ansatte blir sykemeldte, blir det ikke bare utgift for bedriften, men også ofte en ekstra belastning på medarbeidere. Dette kan påvirke trivsel og produktivitet dersom medarbeidere får en økt belastning. I siste rekke kan også kunden bli skadelidende dersom bedriften ikke kan levere like godt produkt og service med redusert arbeidskraft. SINTEF utarbeidet i 2011 en rapport som konkluderte at én ukes sykemelding for én arbeider kostet en igjennomsnittlig bedrift ca 13,000kr.

Her på Life Kiropraktikk tilbyr vi bedriftsavtaler til lokale bedrifter i håp om a redusere sykefravær og hjelpe med nedsatt produktivitet grunnet muskel- og skjelettproblemer. Vi har ingen ventetid og med snarlig oppstart av behandling kan dine arbeidere komme tilbake til 100% jobb så fort som mulig. Forskning viser at det er mindre sjanse for at arbeiderne får tilbakefall når de blir behandlet med kiropraktikk (1)

Dersom dere har helseforsikring på deres ansatte er det også mulig at dette vil dekke behandlingen hos oss.

Ring oss på 69 87 80 80 eller send en epost til post@lifekiropraktikk.no dersom dere vil ha en bedriftsavtale med oss.

1. Health maintenance care in work-related low back pain and its association with disability recurrence. J Occup Environ Med. 2011 Apr;53(4):296-404