Glommaklinikken har blitt Life Kiropraktikk

På 31.Mai skiftet Glommaklinikken navn til Life Kiropraktikk. Som navnet bærer preg av, er vi et norsk-australsk par som eier og driver denne klinikken. Karen Granlund er opprinnelig fra Australia, og Per-Øyvind lokalgutt som er født og oppvokst på Rolvsøy. Etter at vi overtok Glommaklinikken i Desember 2012, har det skjedd endel forandringer. Vi har utvidet til å ha to kiropraktorer og en fysioterapeut, vi har skiftet farger og pusset opp og vi har forandret prisene så de er mer fordelaktige for familier og småbarnsforeldre. Alt dette har blitt gjort med tankene rettet mot Life Kiropraktikk.

Life Kiropraktikk har som målsetning å skape en aktiv og helsebevist befolkning igjennom kiropraktisk behandling og ved å utdanne og inspirere mennesker til å ta best mulig valg med henhold til egen helse. Vi setter pasientenes helsemål i fokus og tilpasser behandlingen til hver enkelt pasient. Vi forstår viktigheten av at kiropraktikk er tilgjengelig for hele familien og har dermed reduserte priser for barn og for familier der 3 eller flere er under regelmessig behandling. Som en del av vår målsetning å skape et aktivt nærmiljø, er vi også en stolt sponsor av Rolvsøy IF og hjelper deres medlemmer tilbake i aktivitet etter skader.

Vi er takknemlige for at så mange av pasientene fra Glommaklinikken har støttet denne forandringen og vi vil fortsette å tilby profesjonell behandling av høy kvalitet. Life Kiropraktikk vil også holde workshops og foredrag, og håper å utvide våre tjenester til ernæringsterapi slik at vi kan gi et helhetlig tilbud som inkluderer behandling, informasjon og inspirasjon for å skape en aktiv og frisk befolkning.

Ta gjerne en titt på nettsida vår for å bli kjent med de ansatte og behandlingsmetodene våre. Telefonnummeret er det samme, så bare ring 69 87 80 80 for å bestille en time.

Tusen takk for støtten,

 

Karen og Per-Øyvind Granlund

 

No Comments Yet.

Leave a reply