Proffsykkel AS

Life Kiropraktikk samarbeider med Proffsykkel for at alle skal kunne nyte sykkelsesongen uten skader på en profesjonelt tilpasset sykkel!

Proffsykkel i Skjeberg tilbyr i tillegg til høykvalitets sykler også en profesjonell Body Geometry Sykkeltilpasning. En nøye utført sykkeltilpasning er utrolig viktig for å minimere uønsket stress og skjevheter når man sykler. Ved lange distanser kan feilinnstillinger føre til belastningsskader og nedsatt prestasjonsevne. Dette er selvfølgelig viktig både for mosjonister og konkurranse-syklister for at treningsgleden skal beholdes og for at kroppen skal holdes skadefri.

Life Kiropraktikk hjelper med kiropraktisk behandling slik at kroppen fungerer optimalt og sykkeltilpasningen dermed ikke blir påvirket av låste ledd og feil bevegelsesmønster. Ved å få kiropraktisk behandling før sykkeltilpasningen oppnår man best mulig resultat.

Ring Lasse hos Proffsykkel på 93 21 31 31 for en sykkeltilpasning før årets sesong!

No Comments Yet.

Leave a reply